Blog

Hada Labo Premium linija proizvoda napokon je stigla na police!

by in HADA LABO TOKYO

Stvorena je u Japanu pod krilaticom „jednostavno i savršeno“, koja obećava visoku učinkovitost u njezi kože, bez nepotrebnih sastojaka i aditiva. Hada Labo Tokyo danas je najprodavaniji brend u Japanuza njegu lica i to zahvaljujući učinkovitim proizvodima s izrazito jednostavnim, ali i jedinstvenim formulama. Tajna njegoveučinkovitosti krije se u jednom jedinstvenom sastojku – hijaluronskoj kiselini.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u koži te je upravo ona tajna zaglađenog, hidratiziranog i sjajnog izgleda koji pružaju svi Hada Labo proizvodi. Kako s godinama polagano nestaje, tako se i tekstura i izgled same kože mijenjaju. Iz tog razloga, Hada Labo Tokyo stvara moćan glavni sastojak svojih proizvoda, koncentrirajući se na uspješnu hidrataciju i prirodan sjaj kože. Impresivna Super hijaluronska kiselina postala je dio svakog pojedinačnog proizvoda, a sastoji se od ukupno tri hijaluronske kiseline – HA+, te mikro i makro hijaluronske kiseline. HA+ pruža dva puta više hidratacije od regularne hijaluronske kiseline, mikro HA prodire dublje, potiče hidrataciju i omogućuje blistav izgled kože, dok makro HA potpuno zaključava vlažnost unutar stanica  kože.

Upravo zbog tog jedinstvenog kompleksa hijaluronske kiseline, Hada Labo proizvodi pružaju izuzetnu, višeslojnu hidrataciju te intenzivnu i dubinsku njegu kože!

Proizvodi ne sadrže parabene, parfeme, boje niti mineralna ulja, samo sastojke za učinkovito vraćanje mladenačkog izgleda kože. U ponudi se mogu pronaći tri kreme za lice, dva losiona za lice, dvije kreme za područje oko usana i očiju, dvije maske za lice u maramici te čistač za lice, a upravo je na police dm prodavaonica stigla dugo iščekivana PREMIUM linija.Premium linija se sastoji od gel maske, super hidratora injegujuće kreme za lice.

Hada Labo Premium proizvodi iznimno su bogati aktivnim sastojcima. Sadrže kombinaciju čak 5 vrsta hijaluronske kiseline uključujući inovativnu hijaluronsku kiselinu niske molekularne težine koja je obavijena uljnim kapsulama kako bi se probila u najdublje slojeve kože, čiju učinkovitost dokazuju i opsežna testiranja. Rezultat prodiranja proizvoda u duboke slojeve kože je taj da ona ostaje vidno hidrirana, vlažna, popunjena i glatka.

Premium linija idealna je za sve one s dehidriranom, umornom i beživotnom kožom, ali je i idealni partner i ostalim tipovima kože jer zbog svoje nevjerojatno lagane teksture brzo se upija i ne ostavlja tragove na koži.

 

U liniji se nalaze tri proizvoda, prvi je dnevna krema za pomlađivanje i učvršćivanje. Moćna krema savršeno mliječne konzistencije sadrži snažnu α-Gel formulu koja je napravljena od 5 vrsta hijaluronske kiseline s česticama različitih veličina koje prodiru i djeluju na različitim slojevima kože, što osigurava dosad neviđeni stupanj hidratacije, popunjavanje bora i zaglađivanje kože.

 

Drugi proizvod iz linije – Premium super hidrator izuzetno je moćan losion za lice. Hidrator također sadrži 5 vrsta hijaluronske kiseline koje prodiru u različite slojeve kože, a osim toga sadrži i inovativnu LOCK IN formulu koja osigurava zadržavanje proizvoda u česticama kože kako bi ona ostala vlažna i hidrirana tijekom cijelog dana.

Treći proizvod iz linije je moćna Jelly maska koja sadrži cijelu bočicu japanske esencije i obnavljajuću,hidroliziranuhijaluronsku kiselinu te stabilni oblik vitamina C. Vitamin C i hidroliziranahijaluronska kiselina osvježavaju kožu i uklanjaju znakove umora. Transeksamična kiselina regulira ten i uklanja pigmentacijske mrlje što idealno priprema kožu za ostatak njege lica s Hada Labo Premium proizvoda.

Cijela Premium Linija dostupna je ekskluzivno u svim dm prodavaonicama.