Blog

Japanska hidratacija u potpunoj harmoniji s kožom!

by in HADA LABO TOKYO

Dugo iščekivana kozmetička linija napokon se pojavila i u našim drogerijama!Trend azijske njege kože apsolutno je zaludio svijet, ali kako i ne bi kada je njihova koža na prvi pogled jednostavno besprijekorna. Formulacija proizvoda, način izrade, stav prema ljepoti i beauty proizvodima općenito, ono što je japansku njegu ipak izdvaja od ostalih.

 

Japanke često ističu kako je i samo umivanje velika stavka. Naime, one uvijek nakon umivanja lagano utapkaju preostalu vodu, nikada ju agresivno ne trljaju te su izrazito konzistentne prilikom korištenja proizvoda u jutarnjim i večernjim ritualima. Prilikom same njege, bitni su im učinkoviti proizvodi i baš su zato lagane teksture koje se brzo upijaju, zdrav izgled kože i neodoljivi sjaj nakon upotrebe glavne značajke njihovog najprodavanijeg brenda koji je uvelike probudio interes javnosti.

 

Iz tog razloga, Hada Labo Tokyo stigao je na razne kontinente, dospio na kozmetičke police puno zemalja, kojima su se odnedavno pridružile i hrvatske policedm prodavaonica. Koncentracija brenda temelji se na jednostavnosti koja na kraju i čini savršenstvo. Proizvodi ne sadrže nepotrebne sastojke već samo one koji pozitivno utječu na kožu i ispunjavaju dana obećanja s ambalaže. Linija koja se može pronaći u Hrvatskoj obuhvaća proizvode za potpunu hidrataciju i anti-age njegu, a glavni sastojak svih proizvoda je Super hijaluronska kiselina– kombinacija tri tipa hijaluronskih kiselina koje su zaslužne za dubinsku hidrataciju.

Najprodavaniji japanski proizvod Hada Labo Super hidratorse u Japanu prodaje čak svake dvije sekunde, što je diljem svijeta probudilo impozantan interes. Super hidrator sadrži Super hijaluronsku kiselinu i poseban je zbog svoje LOCK-IN formule koja zadržava sve bitne sastojke unutar ćelija kože te ju višeslojno hrani i osvježava. Može se svakodnevno koristiti, ujutro i navečer, a kao podloga za make-up funkcionirasavršeno! Lagana tekuća tekstura osvježava prvom kapi, hidrator se upije u kožu nakon dvije sekunde, doživljaj je očigledno nahranjena koža te se puder prekrasno stapa s proizvodom, bez iritacija i mrvljenja. Kako mnoštvo recenzija pokazuje, i Hrvatice su Super hidratorom jednostavno oduševljene.

 

U dm-u možemo pronaći i dvije Hada Labo kreme za lice, anti-aging i hidratantnu,teHada Labo obnavljajuću kremu za područje oko očiju i usana. Teksture su toliko lagane da je samo nanošenje užitak, a djelovanje koje pružaju potiče nas na svako korištenje iznova.