Blog

Najprodavaniji japanski proizvodi u Hrvatskoj postaje MUST HAVE!

by in HADA LABO TOKYO

Japanska Hada Labo Tokyo kozmetika ekskluzivno je stigla na hrvatsko tržište, i to na police dm prodavaonica. Stvorena je u Japanu pod krilaticom „jednostavno i savršeno“, koja obećaje visoku učinkovitost u njezi kože, bez nepotrebnih sastojaka i aditiva. Od 2004. godine Hada Labo Tokyo kao kompanija uspješno raste, nudi sve veći izbor proizvoda te se širi i na ostale kontinente. Danas je najprodavaniji brend u Japanuza njegu lica i to zahvaljujući učinkovitim proizvodima s izrazito jednostavnim, ali i jedinstvenim formulama.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u koži te je upravo onatajna zaglađenog, hidratiziranog i sjajnog izgleda. Kako s godinama polagano nestaje, tako se i tekstura i izgled same kože mijenjaju.Iz tog razloga, Hada Labo Tokyo stvara moćan glavni sastojak svojih proizvoda, koncentrirajući se na uspješnu hidrataciju i prirodan sjaj kože. Impresivna Super hijaluronska kiselina postala jedio svakog pojedinačnog proizvoda, a sastoji se od ukupno tri hijaluronske kiseline – HA+, te mikro i makro hijaluronske kiseline. HA+ pruža dva puta više hidratacije od regularne hijaluronske kiseline, mikro HA prodire dublje, potiče hidrataciju i omogućuje blistav izgled kože, dok makro HA potpuno zaključava vlažnost unutar ćelija kože.

Upravo zbog tog jedinstvenog kompleksa hijaluronske kiseline, Hada Labo proizvodi pružaju izuzetnu, višeslojnu hidrataciju te intenzivnu i dubinsku njegukože!

Proizvodi ne sadrže parabene, parfeme,boje niti mineralna ulja, samo sastojke za učinkovito vraćanje mladenačkog izgleda kože. U ponudi se mogu pronaći dvije kreme za lice, losion za lice, krema za područje oko usana i očiju te dvije maske za lice u maramici.

Hada Labo Intenzivan hidrirajući gel namijenjen je dnevnoj i noćnoj upotrebi. Delikatan gel teksturom istovremeno podsjeća na kremu i serum, uzimajući ono najbolje iz obje teksture. Zahvaljujući visokoj koncentraciji Super hijaluronske kiseline, intenzivno hrani kožu, stvarajući efekt baršunasto mekane kože. Pruža bogatu hidrataciju i učinak popunjavanja bora.(50 ml, 139,90kn)

Napredna Hada Labo Anti-aging krema stvara osjećaj zategnutosti odmah nakon nanošenja. Sadrži Super hijaluronsku kiselinu koja duboko hrani kožu, te retinol i kolagen koji su zaslužni za učvršćivanje i poboljšanje elastičnosti kože. Krema stvara potpunu harmoniju s kožom, učinkovito popunjava nastale bore te uspješno suzbija stvaranje novih.(50ml, 139,90kn)

Hada Labo Super hidrator intenzivno je njegujući gel koji se u kožu upija u sekundi. Sadrži Super hijaluronsku kiselinu i LOCK IN formulu koja zaključava svu potrebnu vlažnost unutar same kože. Usporava nastanak bora, najprodavaniji je proizvod u Japanu te se čak svake dvije sekunde proda jedan Hada Labo Super hidrator! Može se koristiti na čistoj koži te je idealna podloga svakodnevnom make-upu.(150ml, 129,90kn)

Hada Labo Obnavljajuća krema za područje oko očiju i usana sadrži Super hijaluronsku kiselinu koja reducira čak i duboke, snažno ukorijenjene bore. Krema se sastoji i od kolagena i retinola koji intenzivno učvršćuju kožu i pomažu obnoviti njenu strukturu. Idealna je čak i za one s osjetljivom kožom.(15ml, 92,90kn)

Hada Labo maske u maramici koži pružaju sjaj već nakon prvog korištenja. Crvena maska pogodna je za anti-aging njegu te uz Super hijaluronsku kiselinu sadrži retinol i kolagen, dok je bijela idealna za intezivnu, dubinsku hidrataciju, čak i za one s osjetljivom kožom. (20ml, 24,90kn)

Svi Hada Labo Tokyo proizvodi dostupni su u dm prodavaonicama.