Blog

HADA LABO LIFT LINIJA PR

by in HADA LABO TOKYO

Stvorena je u Japanu pod krilaticom „jednostavno i savršeno“, koja obećava visoku učinkovitost u njezi kože, bez nepotrebnih sastojaka i aditiva. Hada Labo Tokyo danas je najprodavaniji brend u Japanuza njegu lica i to zahvaljujući učinkovitim proizvodima s izrazito jednostavnim načinom korištenja, ali i jedinstvenim formulama. Tajna njegove učinkovitosti krije se u jednom jedinstvenom sastojku – hijaluronskoj kiselini.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u koži te je upravo ona tajna zaglađenog, hidratiziranog i sjajnog izgleda koji pružaju svi Hada Labo proizvodi. Kako s godinama polagano nestaje, tako se i tekstura i izgled same kože mijenjaju. Iz tog razloga, Hada Labo Tokyo stvara moćan glavni sastojak svojih proizvoda, koncentrirajući se na uspješnu hidrataciju i prirodan sjaj kože. Impresivna Super hijaluronska kiselina postala je dio svakog pojedinačnog proizvoda, a sastoji se od ukupno tri hijaluronske kiseline – HA+, te mikro i makro hijaluronske kiseline. HA+ pruža dva puta više hidratacije od regularne hijaluronske kiseline, mikro HA prodire dublje, potiče hidrataciju i omogućuje blistav izgled kože, dok makro HA potpuno zaključava vlažnost unutar stanica  kože.Hijaluronska kiselina zato postaje hit sastojak koji se bazira na jednostavnošću prirodne ljepote kože.

Prirodna ljepota i savršena koža Japanki je nešto čemu svi često zavidimo. Taj nježni i savršeni izgled kože izravan je rezultat japanske tradicije njege kože koja je inspirirala korištenje hijaluronske kiseline u Hada Labo proizvodima. Japanci vjeruju da koži moramo pružiti ono što joj je potrebno i ništa više od toga, a jednostavnost, učinkovitost i savršenstvo su uvijek i bile dio Hada Labo filozofije.

Hada Labo proizvodi napravljeni su s namjerom da pruže cjelokupnu njegu kože te se sastoje od laganih koraka kako bi korisnici dostigli maksimum za njegu svoga lica i tijela. Proizvodi ne samo da imaju svoju redoslijed i mjesto u cjelokupnojbeauty rutini, već se koriste i u kombinaciji sa japanskim ritualima i masažama lica kako bi se postigao učinak zategnute, podatne i zdrave kože.

Tako nam Japanska tradicija nalaže da za lijepu kožu ne trebamo gledati dalje od vlastitih ruku. Umjetnost dodira ključna je u japanskoj njezi kože jer vam ruke i prsti pomažu da je bolje razumijete. 

Ruke su najbolji alat za provjeravanje vlažnosti, glatkoće, čvrstoće i elastičnosti vlastite kože. Japanci vjeruju da kroz dodir možete poboljšati zdravlje i ten kože, jer ni najbolji proizvodi nisu toliko učinkoviti ako sama koža nije zdrava. Iz tog razloga Hada Labo proizvodi na ambalaži imaju istaknute korake za masaže lica kako bi rukama izmasirali i razvukli kožu lica te sami sudili količinu njege i vlažnosti koja joj je potrebna.

Jedna od tih masaža je tanaka, tradicionalna japanska masaža lica koja potiče izbacivanje toksina i viška tekućine iz kože pa samim time smanjuje natečenost i vraća svježinu vašem licu, a idealna je za korištenje s našom novom lift linijom koja osim hidratacije ima i snažan anti age učinak. Lift linija sastoji se od dva proizvoda:superhidratora i dnevne 3D lift kreme.