Blog

Yoskine Geisha + Japan Pure

by in YOSKINE

Yoskine proizvodi za njegu lica bazirani su na dva principa: prvi princip su drevne tajne i rituali japanske njege lica i kože koji koriste drevne sastojke, a drugi princip je nova i napredna IN-YO tehnologija koja dopušta aktivnim sastojcima da se postepeno otpuštaju u kožu. Prvi i najvažniji dio u japanskoj rutini njege kože je čišćenje i ispiranje lica. Japanke započinju dan pranjem i umivanjem kože s hladnom vodom, što pročišćava kožu i zatvara pore. Nakon ispiranja, koriste mlijeko za čišćenje s uljem, toner i mousse za čišćenje. Japan Pure i Geisha gold secret linije baziranesu na japanskoj tradiciji ispiranja i hidriranja kože.

IN – YO je japansko ime za jin i jang – dvije suprotne, ali balansirane sile koje osiguravaju protok energije i harmoniju prirode. Inspirirani tim konceptom, Yoskine znanstvenici stvorili su jedinstvenu IN-YO tehnologiju koja funkcionira na dva načina:

INDETOX je α-glukandetoksikacija koja prirodno pročišćava stanice kože i produžuje njihov vijek, što omogućava čistim stanicama da bolje apsorbiraju hranjive sastojke iz proizvoda.

YOACTIVE je tehnologija koja podržava rekonstrukciju kože jer direktno dostavlja aktivne sastojke u određene i odabrane stanice, što omogućuje pomlađivanje kože te njezin svjež i mladolik izgled.

IN-YO tehnologija zato omogućava da sastojci cjelodnevno ostaju na koži i da se apsorbiraju tijekom cijelog dana. Kombinacija tehnologije, drevnih rituala i učinkovitih sastojaka čini Yoskine linije za lice idealnima za savršenu porculansku kožu po čemu su Japanke i poznate. Neodoljive Japan pure i Geisha Gold secret linije stigle su i na police dm drogerija te se sastoje od cjelokupne njege lica koja uključuje čistač, mlijeko, okoloočnu kremu, tri kreme za lice i serum za lice.

YoskineGeisha Gold Secret linija namijenjena je zrelijoj koži koja traži hidrataciju i obnovu kako bi u konačnici imala zategnuti i sjajni izgled.

Yoskine 3D lift dnevna i noćna krema protiv bora formulirana je s tri snažna aktivna sastojka; prah mjesečevog kamena (selenit) i multi kompleks BAOBAB 3D te sojino ulje. Svjetlucavi prah mjesečevog kamena u kombinaciji s kompleksom čestica FOCUS-BLUR (zamućivanje fokusa) pruža izjednačen i savršen ten. Prah čini kožu besprijekorno glatkom i daje joj odmoran, blistav izgled. Moćan multi-kompleks za podizanje i zatezanje intenzivno podiže i zateže konture lica, obraza i brade kako bi koža izgledala mlađe i svježije. Sojino ulje bogato je omega-6 i omega-9 masnim kiselinama koje poboljšavaju stanje kože i suzbijaju posljedice starenja. Ulje također izvanredno obnavlja, hrani i pomlađuje kožu.

Yoskine dnevni i noćni serum za podizanje i zatezanje kože sadrži lipide soje i rižin prah te se nanosi prije kreme za lice. Zbog svoje profesionalne formule koja oblaže kožu posebnim mikrofilmom, serum snažno pegla bore, zateže i zaglađuje kožu. Kada se nanosi prije kreme za lice, serum ubrzava učinak peglanja i zatezanja bora. Serum sadrži dva aktivna sastojka te ima savršeni učinak podizanja što vam pruža obnovljenu ili ‘novu’ kožu. Aktivni sastojci u serumu su svileno drvoi lipidi iz soje.

Dnevna i noćna krema protiv bora sa snažnim regenerativnim učinkom za kožu 55+formulirana je sa svilenim nitima, a njezina jedinstvena formula za pomlađivanje značajno smanjuje bore i znakove starenja te snažno podiže i vlaži kožu. Krema sadrži nekoliko aktivnih sastojka uključujući svilene niti i makro hijaluronske kiselinekoje imaju snažan učinak na posljedice starenja kože. Krema sadrži snažnu 3D strukturu za podizanje kože, napravljenu od kompleksa moćne makro hijaluronske kiseline koja zaglađuje izražene i duboke bore te osigurava trenutni i dugotrajni učinak podizanja kože.

Posebna dnevna i noćna krema za kožu 65+ učvršćuje kožu i snažno djeluje protiv bora, formulirana je s morskom algom Nori.Zahvaljujući svojim snažnim regenerativnim svojstvima, ova krema savršeno popunjava čak i najdubljebore i uspješno zateže i podiže kožu. Smanjuje diskoloracije, izvrsno zaglađuje kožu i osigurava blistav ten. Krema sadrži kompleks s algama, japanske saharide i kolagen kako bi pružila značajni učinak u borbi protiv bora.