Mlijeko za tijelo, 200 ml

  • Opis proizvoda
  • Sastojci materijala
  • Gdje kupiti
Opis proizvoda

Mlijeko za tijelo, 200 ml

Dugotrajna japanska filozofija ljepote bazirana je na ideji da bi proizvodi trebali raditi u skladu s kožom, a ne protiv nje. Nadahnut ovom filozofijom, Hada Labo Tokyo™ je dizajnirao proizvode na način da oni nadopune i zamijene ključni sastojak koji koža s vremenom gubi – hijaluronsku kiselinu. Hada Labo proizvodi to čine na inovativan i sofisticiran način. Super hijaluronska kiselina™ ekskluzivna je kombinacija nekoliko vrsta hijaluronskih kiselina. Hada Labo Tokyo™ koži pruža moćnu, višestruku hidrataciju svih slojeva kože kako bi ona ostala čvrsta i glatka. Ova hidratantna kolekcija naglašava jednostavnost u svom dizajnu te su u njoj uklonjeni svi nepotrebni sastojci koji inače opterećuju kožu te je ostalo samo ono najbitnije kako bi se nahranila i ostala zdrava bez dodatnih opterećenja.
Iznimno snažna hidratantna esencija za tijelo ima laganu mliječnu konzistenciju koja sadrži super hijaluronsku kiselinu. Losion kožu ostavlja prepunom vlage i hidratacije te ona ostaje nahranjena i zaglađena. Napredna lock-in moisture formula „zaključava“ vlažnost u kožu i omogućava joj da održava optimalnu razinu vlažnosti koja traje i satima nakon nanošenja. Losion ima laganu konzistenciju koja se iznimno brzo upija u kožu i ne ostavlja masne tragove. Losion se može koristiti tijekom cijelog dana po potrebi.

  • hidratantno djelovanje
  • super hijaluronska kiselina
  • ne ostavlja masne tragove
  • brzo se upija
Sastojci materijala

AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, SQUALANE, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), PPG-10 METHYL GLUCOSE ETHER, PEG-20 SORBITAN ISOSTEARATE, GLYCERYL STEARATE, STEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE, DISODIUM EDTA, TRIETHANOLAMINE, BEHENYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PHENOXYETHANOL

Gdje kupiti

HADA LABO TOKYO – BODY LINE