LIPIDI IN’DETOX & YO’SOYA – Serum za lifting kože „NOVA KOŽA“

  • Opis proizvoda
  • Upute za upotrebu
  • Gdje kupiti
Opis proizvoda

LIPIDI IN'DETOX & YO'SOYA - Serum za lifting kože „NOVA KOŽA“

Snažan dnevni i noćni serum za podizanje i zatezanje kože sadrži lipide soje i rižin prah i nanosi se prije kreme za lice. Zbog svoje profesionalne formule koja oblaže kožu posebnim mikrofilmom, serum snažno pegla bore, zateže i zaglađuje kožu. Kada se nanosi prije kreme za lice, serum ubrzava učinak peglanja i zatezanja bora.

 

Serum sadrži dva aktivna sastojka te ima savršeni učinak podizanja, što vam pruža obnovljenu ili 'novu' kožu.Profesionalna formula za pomlađivanje s dvostrukim učinkompopunjava kožu iznutra i osigurava trenutni lifting kože koji zaglađuje bore. Učinak liftinga na obrazima, bradi i čelu vidljiv je vrlo brzo nakon primjene. Aktivni sastojci u serumu su svileno drvo (albicija) i lipidi iz soje. Svileno drvo u kombinaciji s kompleksom rižinog praha izravnava bore, posvjetljuje i ujednačava ten. Svileno drvo pruža koži energiju te smanjuje znakove umora i nedostatka koji su inače vidljivi na koži. Lipidi iz soje savršeno obnavljaju kožu te pomažu spriječiti njezino opuštanje. Lipidi zaglađuju kožu te imaju izvanredna svojstva koja pomažu u obrani protiv nastanka bora.

  • Ekstrakt drva svile izjednačuje ten
  • Regenerira kožu
  • Soja prevenira opuštanje kože
Upute za upotrebu

Serum je najbolje nanijeti svako jutro i večer na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Upotrebljavati samostalno ili prije nanošenja kreme za lice. Savršen kao podloga za šminkanje. Za još bolji učinak, upotrebljavati zajedno s kremom za lice i kremom za područje oko očiju YOSKINE GEISHA GOLD SECRET.

Gdje kupiti

YOSKINE – GEISHA