GEISHA GOLD SECRET 65+ – IN’DETOX & YO’REPAIR – ALGE

  • Opis proizvoda
  • Upute za upotrebu
  • Gdje kupiti
Opis proizvoda

GEISHA GOLD SECRET 65+ - IN'DETOX & YO'REPAIR – ALGE

Dnevna i noćna krema protiv bora za učvršćivanje kože 65+ dio je Yoskine Geisha Gold Secret  linije moćnih proizvoda za pomlađivanje kože koja je inspirirana ljepotom japanskih gejši i tajni za njegu kože koje su one čuvale stoljećima.

Posebna dnevna i noćna krema za kožu 65+ učvršćuje kožu i snažno djeluje protiv bora, formulirana je s morskom algom Nori.Zahvaljujući svojim snažnim regenerativnim svojstvima, ova krema savršeno popunjava čak i najdublje  bore te uspješno zateže i podiže kožu. Smanjuje diskoloracije, izvrsno zaglađuje kožu i osigurava blistav ten. Dnevna i noćna krema 65+ sadrži kompleks s algama, japanske saharide i kolagen kako bi pružila značajni učinak u borbi protiv bora. Inovativni kompleks za regeneraciju kože s ekstraktom Nori alge i ulja divlje ruže (šipka)posjeduje izvanredna svojstva pomlađivanja i učvršćivanja kože. Smanjuje vidljive diskoloracije i mrlje na koži. Japanski saharidi imaju prirodnu polisaharidnu mikro-mrežnu strukturu koja snažno podiže konture lica i pruža trenutan i snažan lifting učinak na licu  i vratu.
Mješavina dva inovativna kolagenska peptida smanjuje volumen i dubinu čak i izražajnih bora te jamči intenzivno pomlađivanje i učvršćivanje kože.

  • Japanski saharidi za podizanje kontura lica
  • Anti-age učinak
  • Morska alga za regeneraciju kože
Upute za upotrebu

Nanijeti svako jutro i večer na očišćenu kožu lica i vrata. Krema je savršena kao podloga za šminkanje.

Gdje kupiti

YOSKINE – GEISHA