GEISHA GOLD SECRET 55+ – NITI IN’DETOX & YO’SILK

  • Opis proizvoda
  • Upute za upotrebu
  • Gdje kupiti
Opis proizvoda

GEISHA GOLD SECRET 55+ - NITI IN'DETOX & YO'SILK

 

Dnevna i noćna krema protiv bora za regeneraciju kože 55+dio je YOSKINE GEISHA GOLD SECRETlinije moćnih proizvoda za pomlađivanje kože koja je inspirirana ljepotom japanskih gejši i tajni za njegu kože koje su one čuvale stoljećima. Izvanredna dnevna i noćna krema protiv bora sa snažnim regenerativnim učinkom za kožu 55+, formulirana je sa svilenim nitima, a njezina jedinstvena formula za pomlađivanje značajno smanjuje bore i znakove starenja te snažno podiže i vlaži kožu.

Krema sadrži nekoliko aktivnih sastojka, uključujući svilene niti i makro hijaluronske kiseline. Svilene niti stvaraju kompleks u kombinaciji sa sojimim bjelančevinama koje imaju snažan učinak na posljedice starenja kože. Nakon nanošenja, koža ostaje svilenkasto glatka te imate osjećaj da ste dobili 'novu' kožu.  Yoskine dnevna i noćna krema protiv bora za regeneraciju kože sadrži snažnu 3D strukturu za podizanje kože. 3D struktura napravljena je od kompleksa moćne makro hijaluronske kiseline koja zaglađuje izražene i duboke bore te osigurava trenutni i dugotrajni učinak podizanja kože. Krema također sadrži ultra hijaluronsku kiselinu koja obnavlja, popunjava i intenzivno vlaži kožu te sprječava njeno opuštanje. Posjeduje hranjiva svojstva koja koži vraćaju gipkost te pružaju mladoliki sjaj.

 

  • Svilene niti za pomlađivanje kože
  • Makro hijaluronske kiseline za hidrataciju
  • Anti-age učinak
Upute za upotrebu

Nanijeti ujutro i navečer na očišćenu kožu lica i vrata. Krema je savršena kao podloga za šminkanje. Za još bolji učinak, upotrebljavati zajedno sa serumom i kremom za područje oko očiju iz linije YOSKINE GEISHA GOLD SECSECRET

Gdje kupiti

YOSKINE – GEISHA